Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion, mesaj pentru procurorii DNA - „Nu este momentul unei demobilizări!“

ro

21 Dec, 2018 00:00 1677 Marime text
Procurorul general Augustin Lazăr a sesizat Serviciul de îndrumare şi control pentru a efectua anumite verificări cu privire la înregistrarea difuzată presă în care apar procurorul-şef interimar al DNA, Anca Jurma, şi fostul procuror al DNA Florentina Mirică.
 
În acest context, deputatul Stelian Ion (USR) are un mesaj pentru procurorii DNA. „Nu este momentul unei demobilizări în activitatea pe care o desfăşuraţi, aşa cum se vorbeşte în aceste zile. De fiecare dintre dumneavoastră depinde ca DNA-ul să nu revină la epoca PNA-ului. Pe atunci, realizările sale se măsurau în dosare întocmite controlorilor de tren. De fiecare dintre dumneavoastră depinde ca România să nu redevină o ţară coruptă fără corupţi.

De fiecare dintre dumneavoastră depinde traseul acestui vehicul cu 20 de milioane de oameni, care se numeşte România. Bunăstarea şi siguranţa noastră şi a copiilor noştri depind acum în mare măsură de curajul şi probitatea dumneavoastră.
 
De aceea, îmi exprim speranţa că vă veţi redobândi rapid încrederea, că veţi continua tenace şi onest misiunea, având permanent în vedere că, indiferent ce se întâmplă acum cu legile, ele nu vor rămâne pe veci strâmbe, aşa cum îşi doresc acum infractorii. 

Sunt alături de dumneavoastră! Milioane şi milioane de români vă sunt alături!”, susţine parlamentarul constănţean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii