Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:42 27 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion, despre acordul MAI-BOR ”Am stat izolați o lună de zile, am sacrificat economia, medicii, pentru ce? Să ducem virusul din ușă-n ușă, cu girofarul? ”

ro

16 Apr, 2020 00:00 3061 Marime text

Deputatul USR, Stelian Ion nu este de acord cu acordul dintre Ministerul de Interne și Patriarhia Română pentru sărbătoarea de Paște. Reprezentantul USR afirmă că relaxarea restricțiilor este periculoasă, putând duce la înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire de Covid-19.

“Am stat izolați o lună de zile, am sacrificat economia și multe locuri de muncă, îi expunem pe medici şi toate acestea pentru ce? Să ducem virusul din ușă-n ușă, cu girofarul? Chiar atât de tare ne-am rătăcit?

Credeam că religia ne învață să ne iubim semenii, să ne ocrotim unii pe alții, nu să ne expunem unor riscuri total gratuit.
Nu ne mai iubește Dumnezeu dacă nu luăm lumină anul acesta de la polițiști sau voluntari? De ce trebuia să ajungem aici? În loc să stăm cu familiile noastre, să ne bucurăm unii de alții, să ne gândim cum am greșit, ce avem de îndreptat în interiorul nostru, cum să ne reluăm viața după această cumpănă, corectând anomaliile grave din societatea în care trăim, în loc să meditam în liniște la rostul nostru ca indivizi și comunitate, în loc să ne gândim cum putem să-i protejăm pe cei expuși și să-i ajutăm pe cei care au mai mare nevoie, noi suntem îngrijorați că nu primim lumină de la sursa originară?

Nu cred că asta era vital pentru noi acum. Esenţial este să ne ținem sănătoși. Dumnezeu ne vrea sănătoși și prevăzători, nu bolnavi și nesăbuiți ”, spune deputatul USR de Constanța, Stelian Ion.

Parlamentarul mai adaugă că toate aceste sacrificii trebuie să continue, pentru ca noi și cei din jurul nostru să nu ne punem în pericol sănătatea iar Lumina o avem în suflet și românii trebuie să stea în casă în noaptea de Înviere.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii