Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion cere Ministerului Sănătăţii să declanşeze o analiză a activităţii UPU din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa (document)

ro

15 Feb, 2020 00:00 4185 Marime text

Situaţia în Spitalul Judeţean Constanţa a devenit critică, susţine deputatul USR Stelian Ion. “Pacienţii sunt nevoiţi să aştepte cu orele pentru a li se face investigaţiile, iar pentru unii se intervine prea târziu. Cunosc personal situaţia din cadrul acestei unităţi deoarece am avut o astfel de experienţă. Ministrul Sănătăţii trebuie să intervină rapid. Tocmai de aceea, i-am solicitat să analizeze întreaga activitate a unităţi spitaliceşti, dar mai ales a sistemului de primiri urgenţe. Sunt necesare măsuri imediate ca astfel de cazuri să nu se mai repete”, a afirmat parlamentarul.


Solicitarea lui Stelian Ion adresată ministrului Sănătăţii, Victor Costache, poate fi consultată în secţiunea Documente.


Deputatul ia atitudine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, o femeie de 70 de ani, adusă de ambulanţă în Urgenţa Spitalului Judeţean, pe cod verde, a murit la câteva ore distanţă în UPU. Cazul nu este singular însă. “În urmă cu patru luni, indiferenţa medicilor şi nerespectarea procedurilor medicale au dus la decesul tatălui meu. Am acţionat şi voi acţiona toate căile de atac pentru a se face dreptate. Voi continua lupta cu acest sistem sanitar canceros până se va îndrepta”, afirmă şi Mihai Ochiuleţ, membru USR Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii