Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Gheorghe, social-democrat ilegitim?! 70% tineri şi femei pe listele PSD Constanţa la parlamentare

ro

26 Aug, 2016 00:00 3438 Marime text

 

„O să vedeţi liste de parlamentari ale PSD în care 70% vor fi nume noi, cu mult tineret, cu multe femei. Vom arăta că şi din acest punct de vedere organizaţia PSD de Constanţa s-a reformat şi se reformează“, a spus Felix Stroe, ieri, la Mamaia, la Şcoala Politică a femeilor social-democrate, chestionat pe tema listelor pentru alegerile parlamentare.

 
Liderul social-democrat a anunţat că Manuela Mitrea nu se va mai regăsi pe listele de la Constanţa, iar candidaţii vor fi exclusiv constănţeni. Stroe nu a dorit însă să facă public niciun nume la acest moment. El a mai anunţat că săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă de Birou Permanent Judeţean, în urma căreia se vor stabili oficial numele candidaţilor. Întrebat cum apreciază activitatea actualilor parlamentari de Constanţa şi dacă aceştia se vor mai regăsi pe liste, Felix Stroe a subliniat că este mulţumit de activitatea politicienilor constănţeni şi i-a amintit pe senatorul Nicolae Moga şi pe deputaţii Mircea Titus Dobre, Radu Babuş şi Cristina Dumitrache.
 
Preşedintele organizaţiei judeţene nu a dorit să vorbească despre o posibilă apariţie a politicianului Florin Gheorghe pe listele ce vor fi definitivate săptămâna viitoare. Stroe a lăsat să se înţeleagă că Florin Gheorghe nu ar fi membru al organizaţiei PSD Constanţa, ci doar parlamentar al judeţului. Ce-i drept, la ultimele alegeri generale, Florin Gheorghe a ajuns în parlament pe lista PDL. Un an mai târziu, pleca la PMP. A urmat apoi UNPR, iar în aprilie 2016 şi-a depus adeziunea la organizaţia municipală condusă de prietenul său, Decebal Făgădău. Florin Gheorghe a declarat că adeziunea sa a fost acceptată în cadrul unei şedinţe de Birou Judeţean care a avut loc la Medgidia.
 
Şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat ce părere are despre activitatea parlamentarilor PSD de Constanţa. Mai diplomat decât şeful de la Constanţa al social-democraţilor, Dragnea a oferit un răspuns sec:

„În fiecare judeţ sunt parlamentari mai buni şi parlamentari mai puţin buni, parlamentari mai harnici şi parlamentari mai leneşi. Constanţa nu face o excepţie“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii