Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Degeaba aş fi ales primar, dacă nu am Consiliul Local de partea mea" Primarul Viorel Bălan candidează din partea PNL pentru un nou mandat (Galerie foto)

ro

22 May, 2012 00:00 2861 Marime text
NicolaeBalcescu-lansareViorelBalan.jpgViorel Bălan, candidatul PNL la Primăria Nicolae Bălcescu, şi-a lansat ieri candidatura pentru un nou mandat la şefia autorităţii locale.

Cu promisiunea că îi vor susţine toate demersurile pe care le va întreprinde, au fost alături de Viorel Bălan, primarul în funcţie, echipa sa de consilieri, viceprimarul Nicolae Ciocănete, senatorul Puiu Haşotti, consilierul judeţean din partea PNL Viorel Sorin Ciutureanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul PNL Mihai Lupu, dar şi primari din judeţ. Primarul Viorel Bălan le-a cerut oamenilor să aibă în continuare încredere în el, pentru ca împreună să continue proiectele privind dezvoltarea comunei. Primarul le-a explicat localnicilor că deciziile privind implementarea diferitelor proiecte nu-i aparţin sută la sută. Orice hotărâre a primarului este supusă înainte de a fi pusă în practică votului Consiliului Local. De aceea, Viorel Bălan le-a solicitat localnicilor să-l voteze atât pe el, cât şi echipa sa de consilieri locali. „Degeaba aş candida şi aş fi ales Primar, dacă nu am Consiliul Local de partea mea", afirmă primarul Viorel Bălan.

Patru ani de mandat şi 35 de proiecte finalizate

NicolaeBalcescu-lansareViorelBalan2.jpgÎn cei patru ani de mandat, primarul Viorel Bălan a reuşit realizarea a 35 de proiecte. Iată doar o parte dintre proiectele finalizate: construirea Grădiniţei Carusel din comuna Nicolae Bălcescu, realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Dorobanţu, construirea unei capele ortodoxe la Nicolae Bălcescu, continuarea reparaţiei trotuarelor în Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu, efectuarea unor lucrări de amenajare a cursurilor de apă din comuna Nicolae Bălcescu şi din satul Dorobanţu, realizarea de reparaţii interioare şi exterioare la instituţiile de învăţământ, înfiinţarea serviciului de salubrizare, efectuarea unor lucrări de întreţinere a drumurilor comunale, amenajarea unei parcări la Liceul I. C. Brătianu, amenajarea unui teren de sport cu instalaţie nocturnă în incinta Şcolii cu clasele I-VIII din satul Dorobanţu, realizarea de lucrări de reparaţii la geamia din localitatea Nicolae Bălcescu şi montarea de camere de supraveghere video în Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu. Alte zece proiecte se află în acest moment în faza de studiu de fezabilitate şi presupun construirea unei creşe, a unei pieţe agroalimentare lângă sediul Primăriei, amenajarea a cinci parcuri în comună, reabilitarea drumurilor comunale, construirea unui nou cimitir la Nicolae Bălcescu şi înfiinţarea unei anexe în incinta sediului Primăriei.

Localnicii au petrecut alături de vedetele scenei româneşti

În semn de mulţumire pentru cei care au ales să-l învestească cu încredere acordându-i voturile acum patru ani, Viorel Bălan a pregătit un moment special de relaxare şi voie bună. La ieşirea din comună, pe drumul către satul Dorobanţu, primarul a amplasat o scenă, dar şi terase cu mici, bere, sucuri, dulciuri şi îngheţate pentru copii. În acelaşi perimetru a fost amenajat un miniparc de distracţii cu trambuline gonflabile. Petrecerea a început la ora 15.00 cu o demonstraţie de Taekwondo a echipei din Nicolae Bălcescu. La ora 17.00 a avut loc lansarea candidatului la Primăria Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, apoi localnicii au fost invitaţi să petreacă alături de nume sonore ale scenei româneşti. Rând pe rând, până târziu în noapte, au cântat pentru public Ionuţ Galani şi Mircea Cazan, Trupa Estetic, Ansamblul „Brâuleţul", Steliana Sima, Maria Ciobanu, Celia şi Laurenţiu Duţă Band. Pentru finalul petrecerii a fost pregătit un spectaculos foc de artificii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii