Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Danut Culetu, noul sef al PNL municipiu

ro

08 Sep, 2009 18:30 1994 Marime text

danut_culetu.jpgDupă ce ieri s-a tot vehiculat faptul că cele mai mari şanse pentru preluarea şefiei la organizaţia municipală a PNL, după retragerea lui Aurel Butnaru, le are fostul prefect Dănuţ Culeţu, acum zvonurile s-au confirmat.

Ieri seară, Biroul Municipal interimar al PNL, întrunit în şedinţă a l-a propus pe Culeţu în funcţia de preşedinte interimar. Acesta va deţine funcţia până la desemnarea unui nou preşedinte de către Biroul Permanent Judeţean, propunerea BPJ urmând să fie validată de către Delegaţia Permanentă a PNL care se va întruni duminică, 13 septembrie 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 08 Sep, 2009 17:10 Ma simpt obligata sa fac un anunt de multumire d-lui fost prefect de Constanta in ceeace priveste AJUTORUL UMANITAR ce mi-a fost acordat anul trecut de domnia sa, in luna octombrie ,compus dintr-un pat dublu de hotel(vechi),oferit si din partea d-lui IONEL CHIRITA care a mai suplimentat acest AJUTOR UMANITAR cu un set de doua fotolii si o canapea ,jerpelite si jegoase,ca mi-a fost rusine sa le transport sus in apartamentul meu personal cu ajutorul barbatilor romani si a trebuit sa apelez la doi tineri de etnie turco-roma.