Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine i s-a alăturat să-l susţină Eugen Bola a fost învestit în funcţia de prefect (galerie foto)

ro

17 Nov, 2012 00:00 2689 Marime text

bola_-_eugen_bola.jpgÎn Sala Remus Opreanu a Prefecturii Constanţa a avut loc ieri învestirea liberalului Eugen Bola în funcţia de prefect al judeţului Constanţa.

La eveniment au participat numeroşi oficiali, primari, politicieni şi directori ai instituţiilor deconcentrate, dar şi reprezentanţi ai forţelor de ordine. Învestirea s-a făcut în prezenţa subprefectului Radu Volcinschi şi a fostului prefect Bogdan Huţucă.

La eveniment a luat parte şi Constantin Cătălin Chiper, Secretar de Stat pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.


Amintim că Guvernul Ponta a hotărât, în şedinţa de miercuri, încheierea mandatului de prefect al lui Bogdan Huţucă şi numirea lui Eugen Bola în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa. Bola, care până la acest moment a fost şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, a fost numit prin detaşare, iar numirea are caracter temporar.


Amintim că mandatul lui Bogdan Huţucă a expirat pe 8 noiembrie. El fusese numit în funcţia de prefect al judeţului Constanţa prin Hotărârea de Guvern 411 din 8 mai, publicată în Monitorul Oficial al României pe 11 mai. Şi numirea sa a avut caracter temporar şi a fost făcută prin detaşare. Bogdan Huţucă se va întoarce la conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii