Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Viorica Toader, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga, județul Tulcea (FOTO)

ro

15 Mar, 2024 12:17 2296 Marime text

Viorica Toader este candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga, județul Tulcea. 
Născută pe 8 decembrie 1975, în municipiul Brăila, Viorica Toader a absolvit în anul 2005 Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galați, profilul Istorie. 

În anul 2017, a absolvit Facultatea de Management – Marketing în Afaceri Economice din cadrul Universității Constantin Brâncoveanu, Programul de studii de Masterat: Management și Strategii în Resurse Umane.

În perioada 2018 – 2022 a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Ecologice București.

Viorica Toader a urmat și absolvit mai multe programe de formare, perfecționare și specializare. Astfel, în anul 2020 a urmat la A.D.P.S.E. Catalactica un program de „manager de întreprindere socială“ și un program de „competențe antreprenoriale“. 

În anul 2018, a absolvit un program pentru ocupația „responsabil de mediu“, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură.

Tot în 2018, a urmat la SC ProcomunitA SRL Sibiu un program pentru ocupația „arhivist“, iar la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură - un program pentru ocupația „responsabil protecția datelor cu caracter personal“.

În anul 2017, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a stuidat un program pentru ocupația „evaluator proiecte“, iar în 2016 - un  program pentru ocupația „expert achiziții publice“.

În 2015, a absolvit la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură un program de pentru ocupația „manager proiect“ și un program pentru ocupația „formator“.

La Fundația ”Alături de Voi” România, în anul 2024, a absolvit programul pentru ocupația „legător manual“ (în poligrafie și ateliere speciale). 

În anul 2013, a absolvit cursul de inițiere pentru ocupația de „arhivar“, organizat de Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, Școala Națională de Perfecționare Arhivistică ”Aurelian Sacerdoțeanu”, precum și cursul de inițiere pentru ocupația ocupația de „restaurator“, organizat de  Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de arhivistică.

 
Activitatea profesională

Din luna Iunie 2017 până în prezent, Viorica Toader este  lector-formator pentru ocupația „arhivar“ în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila; lector- formator pentru ocupația „arhivar“ în cadrul Centrului de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă Brăila. De asemenea, din 22.12.2021 până în prezent, este administrator al SC Mazal Center SRL Peceneaga, județul Tulcea.

În perioada Iunie - decembrie 2016, a fost lector-formator pentru ocupația „arhivar“ în cadrul Procomunita Sibiu. Din 28.04.2014 până în prezent este administrator/ arhivist la Arhivitor SRL Brăila. De la 05.10.2011 până la 28.04.2019, Viorica Toader a deținut un PFA pentru prestarea de servicii arhivistice.

Nu am mai făcut până acum politică. Dar conducerea PNL Tulcea mi-a spus că pot să intrevin pozitiv în viața comunității din care fac fac parte. Sunt hotărâtă și dornică să fac o schimbare în bine în comuna mea. În  acest moment am senzația că lucrurile stau pe loc, iar comuna Peceneaga are un potenția turistic și economic foarte mare. Îmi doresc să le pun în valoare. Sper să și reușesc și să ne reîntâlnim peste câțiva ani cu rezultate foarte bune, a declarat Viorica Toader,  candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga. 


Citește și: 

LIVE VEDEO-TEXT: PNL Tulcea lansează, azi, 11 candidați noi pentru primăriile comunelor tulcene (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii