Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT PNL Tulcea lansează, azi, 11 candidați noi pentru primăriile comunelor tulcene (FOTO)

ro

15 Mar, 2024 11:03 1283 Marime text



Filiala Tulcea a Partidului Naţional Liberal a prezentat, vineri, 15 martie, 11 candidaţi noi pentru primăriile comunelor tulcene. În prezenţa conducerii partidului, noii candidaţi s-au prezentat publicului şi şi-au exprimat încrederea că vor câştiga alegerile din localităţile lor pe data de 9 iunie. Odată cu evenimentul din 15 martie, PNL Tulcea anunță că este pregătit să câştige alegerile, făcând astfel din Tulcea un judeţ liberal.

Vă prezentăm în continuare lista celor 11 candiadați din partea PNL:

1. Alexandru Averian - Comuna Sarichioi
2. Andreea Tanur - Comuna Cerna
3. Viorica Toader - Comuna Peceneaga
4. Marian Ilie - Comuna Luncavița
5. Gabriel Neacșu - Comuna Ostrov
6. Cătălin Mocanu - Comuna Valea Nucarilor
7. Grișa Panait - Comuna Carcaliu
8. Nicu Arnăutu - Comuna M.Kogălniceanu
9. Liliana Marinescu - Comuna Baia
10. Dănuț Pușcasu - Comuna I.C.Brătianu
11. Florin Pascale - Comuna Niculițel

UPDATE 1 

La eveniment sunt prezenți Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea și deputatul George Șiscu. De asemenea,  la eveniment participă și deputatul PNL Michael Gudu.

"La evenimentul de lansare a celor 11 candidaturi pentru funcția de primar sunt prezenți noii candidați, cei care accesează această funcție din postura de nou candidat" a declarat primarul municipiului Tulcea și președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie.

UPDATE 2 

"Îi asigur că pe drumul pe care au pornit nu vor fi singuri. Sperăm că ei vor fi noi candidați și noi îi vom susține. Oamenii din comunitățile locale trebuie să fie mulțumiți de activitatea lor. Îi îndeamn să fie implicați și cu efortul pe care îl vor depune vor avea rezultate ", a transmis deputatul PNL George Șișcu.

UPDATE 3 

Și Diana Secui, președinta organizației PNL a femeilor le-a urat candidaților succes și i-a asigurat de toată susținerea. 

UPDATE 4 

Consider că experiența mea este binevenită pentru a construi la nivelul comunei Baia. Sunt și soție de preot și implicarea mea în viața comunei Baia a fost amplă. Îi asigur pe locuitori că viața lor se va schimba în bine. Eu sunt omul care nu doar promite, ci și care face“, a transmis Liliana Marinescu, candidat PNL la Primăria Baia.


UPDATE 5 
 

Îmi doresc ca împreună cu oamenii să ducem comuna acolo unde îi este locul. Locuitorii merită mai mult și vom reuși. Veți auzi doar lucruri frumoase despre Cerna, a declarat Andreea Tanur, candidat PNL la primăria Cerna. 

UPDATE 6 

Nu am mai făcut politică. Dar cred că pot valorifica potențialul economic și turistic al ccomunei Pecineaga. Sper să ne întâlnim cu rezultat bune peste câțiva ani. M-au îndemnat oamenii să candidez și sper să fie cu noroc, a declarat  Viorica Toader, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga.  

UPDATE 7

 

Vreau să mă implic și voi aduce Luncavița în topul comunelor. Voi lucra pentru dezvoltarea comunei mele. Sprijinul cetățenilor contează, iar eu sunt susținut. Și împreună vom dezvolta Luncavița, a transmis Marian Ilie candidat PNL la primăria Luncavița.

UPDATE 8
 

Cunosc ce înseamnă accesarea fondurilor europene. Comuna are un potențial economic și turistic și vreau să-l valorific, a punctat acesta. Oamenii au încredere și de data asta va fi așa cum ne-am propus și nu îi vom dezamăgi pe locuitori, a transmis  Alexandru Averian, care candidează la primăria Sarichioi.

UPDATE 9 

Dănuț Pușcasu este candidat la primăria I.C. Brătianu. Actualmente este viceprimar cu atribuții de primar. 

UPDATE 10
 

Cunosc bine problemele din localitate și îmi doresc ca oamenii să vină la primărie pentru orice probleme. Împreună le vom rezolva pe toate, a punctat acesta, a punctat Grișa Panait, candidat la Primăria Carcaliu.

  

UPDATE 11

Primar de trei mandate la comuna Niculițel, Florin Pascale va candida din nou.  

De trei mandate sunt primar și nu a fost ușor, dar rezultatele au apărut. Niculițel a fost în topul comunelor din județ. Constat acum că după 4 ani, proiectele lăsate de mine nu au fost realizate. Și lumea mă întreabă dacă mai candidez. Cred că Niculițel merită mai mult, a precizat Florin Pascale, candidat la Primăria Niculițel.

UPDATE 12 
 

Îmi doresc să fac o administrație mai bună. Mult mai multă dezvoltare și apropiere de cetățeni. Sunt multe probleme și vreau să mă asigur că cetățenii voi fi mereu primiți la primărie. Am rămas în urmă cu normalitatea, de aceea lumea își dorește o schimbare pe care o vor avea,  a declarat viceprimarul comunei Valea Nucarilor, Cătălin Mocanu. 

UPDATE 13
 

Decizia de a  candida vine din angajamentul de a ajuta oamenii. Vreau să mă focusez pe ceea ce pot oferi comunei. Potențialul este uriaș, dar nu este valorificat. Decizia nea a fost inspirată și nu voi dezamăgi colegii, a punctat Gabriel Neacșu, candidatul pentru comuna Ostrov.

UPDATE 14

Sunt sigur că împreună cu echipa PNL vom duce comuna în topul județean!, a transmis Nicu Arnăutu candidatul pentru Comuna M.Kogălniceanu.  

UPDATE 15 

Gheorghe Enache: Sunt sigur că cei 11 candidați noi ai PNL își vor face treaba bine.

UPDATE 16

Gheorghe Năstase, primarul de la Somova: Vă doresc ca peste patru ani să vă fie mai ușor în activitatea de primar!

UPDATE 17

La eveniment este prezent și vicepreședintele CJ Tulcea, Hulei Mihai, care le-a urat candidaților PNL mult succes, asigurându-i de toată susțineara.

City managerul orașului Tulcea, Nicolae Bibu, i-a asigurat, la rândul său, pe candidați de susținere.

UPDATE 18


Am crescut în politică, ajungând parlamentar la al doilea mandat în președinția României. Candidez a doua oară la președinția Consiliului Județean Tulcea. Sunt născut și crescut în Tulcea și îi pot reprezenta pe cetățeni cu folos așa cum am făcut-o până acum.

Tu devii suma celor care te-au trimis la funcție și riști să dezamăgești o întreagă populație.  Dar voi depune efort pentru destinul județului. Culorile partidului liberal vor reveni și promit că Tulcea va avea un drum frumos cel puțin pentru următorii patru ani, a spus deputatul George Șișcu, candidat PNL la președinția CJ Tulcea.

UPDATE 19 



 

Nu m-am gândit niciodată să nu mai candidez la un nou mandat. Campania mea e rezultatul celor patru ani de mandat și a proiectelor pe câte le am demarat și implementat. Voi candidat pentru un nou mandat ca să mi pot continua munca și proiectele. Am o echipă cu care am muncit și am realizat multe pentru acest oraș, a menționat Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, președintele organizației județene a PNL Tulcea.

Avem candidați PNL în toate UAT-urile. Acum prezentăm 11 candidați. Vom avea candidați în toate localitățile! a punctat deputatul George Șișcu. 

Tot el spune că toți candidații vor aduce un suflu tânăr. Totodată contează experienta celor în vârstă.

Oamenii candidează, deoarece își doresc să îmbunătățească viața localităților, să deschidă ușile primăriilor pentru un dialog constructiv. Oamenii aceștia au oportunități care nu au fost văzute, cum ar fi accesarea fondurilor europene.  Pe toți îi caracterizează curajul de a transforma localitățile unde candidează. 

UPDATE 20
 

Când liderii fac lucruri frumoase, apar oameni buni care li se alătură și împreună fac lucruri frumoase pentru comunitate.  Nu fac promisiuni pe care nu le pot onora. Vom prezenta toți candidații noștri la primăriile dim județul Tulcea,  a promis președinte PNL Tulcea, Ștefan Ilie. 

Doresc tuturor candidaților o echipă la fel cum o am eu!, a spus deputatul Șișcu. 


UPDATE 21

Pentru a-și arăta susținerea față de cei care și-au asumat candidatura pentru alegerile din 9 iunie, în cadrul conferinței de presă au fost prezenți importanți lideri ai PNL Tulcea: Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea și primarul municipiului Tulcea, George Șișcu, deputat și candidat la președinția CJ Tulcea, deputatul Michael Gudu, Alexandru Filip, vicepreședinte al PNL Tulcea, George Șinghi, viceprimarul municipiului Tulcea, Nicolae Bibu, administratorul municipiului Tulcea, Mihai Huleni, vicepreședinte al CJ Tulcea, Doina Săcui, președinta OFL Tulcea.

​Alături de aceștia au fost și o serie de primari în funcție care le-au urat succes noilor colegi și care au confirmat că vor candida pentru un nou mandat: Georgian Caraman, primarul orașului Babadag, Gheorghe Năstase, primarul comunei Somova și Enache Dumitru, primarul comunei Stejaru. 

Totodată, reprezentanţii PNL au comunicat presei că aceasta a fost doar prima dintre lansări, urmând ca în săptămânile viitoare partidul să prezinte numele tuturor celor care vor candida pentru primăriile oraşelor şi comunelor tulcene.




Citește și:

#Dobrogea145George Șișcu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii