Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire între premierul Dăncilă, Tudorel Toader și magistrați. Care sunt temele de discuţie

ro

25 Feb, 2019 10:00 1190 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii se întruneşte de urgenţă pentru a discuta despre modificările aduse de ordonanţa de urgenţă adoptată saptămâna trecută, informează antena3.ro.

Tot azi, Augustin Lazăr va ar putea contesta la CCR actul normativ, care ar bloca, în opinia lui, activitatea sistemului de justiţie. Şi premierul s-a implicat în scandalul uriaş din Justiţie. 

Viorica Dăncilă a chemat după-amiază la o întrevedere atât reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi, cât şi pe cei ai CSM pentru a discuta despre legislaţia în domeniul Justiţiei.

În mai puțin de o oră va începe o ședință a plenului CSM, o ședință care vine după ce mai mulți magistrați au contestat ordonanța dată de Tudorel Toader, cu modificări aduse legilor justiției. În cadrul acestei întâlniri se va dezbate punct cu punct această ordonanță. Ar trebui să participe și Augustin Lazăr și ministrul Justiției. 

Premierul Viorica Dăncilă i-a chemat după-amiază la discuții pe Tudorel Toader și pe cei din asociațiile de magistrați pentru a discuta care sunt nemulțumirile vizavi de această ordonanță.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii