Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a depus coroane de flori de 1 Decembrie

ro

02 Dec, 2010 00:00 3154 Marime text
depunere_coroane.jpgO suită de feţe cunoscute ale prim-planului politic constănţean, în frunte cu prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, au spus ieri "prezent" la depunerea de coroane de la Cimitirul Central de Ziua Naţională a României.

Slujba de comemorare a eroilor români a fost oficiată chiar de Înaltpreasfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoţi, care s-au rugat pentru sufletele celor care şi-au dat viaţa pentru apărarea patriei. Prefectul Claudiu Palaz a fost primul care a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, fiind urmat de secretarul Consiliului Judeţean Constanţa, Mariana Belu, de viceprimarul Decebal Făgădău şi de consilierul local PSD George Vişan, de veterani de război, de deputatul PDL Constantin Chirilă şi de pedelistul Adrian Manole. În acorduri ale fanfarei militare, au mai depus coroane deputatul Antonella Marinescu, reprezentanţi din partea organizaţiei locale de tineret a PSD, Muftiul Cultului Musulman, Iusuf Muurat, deputatul UDTTMR Amet Aledin, liderul UDTTMR Amet Varol şi Tudorel Chesoi (PNŢCD). Nu au lipsit de la un astfel de eveniment în care se comemorează un moment istoric, rectorul Universităţii Ovidius - prof. univ. dr. Victor Ciupină, decanul Facultăţii de Istorie - Marian Cojoc şi rectorul Universităţii "Andrei Şaguna" - Aurel Papari. depunere_coroane_2.jpg

Înainte de ceremonia de depunere de coroane de flori, prefectul Palaz a fost prezent la deschiderea oficială a celei de-a a XI-a ediţii a crosului "Aleargă pentru sănătate, Aleargă pentru România", organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Instituţia Prefectului şi cu alte instituţii publice din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii