Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias speră ca prefecţii şi subprefecţii să fie numiţi politic. Aşa ALDE ar putea obține un post important!

ro

13 Jan, 2017 14:27 3125 Marime text
Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că, în acest moment, nu s-a făcut nicio nominalizare pentru funcţia de prefect al judeţului Constanţa.

L-am contactat şi pe Mircea Banias, președinte ALDE Constanţa, care ne-a declarat următoarele:

„Se discută despre modificarea legii, astfel încât prefecţii să fie numiţi politic. De altfel, este o ipocrizie povestea asta cu prefecţii apolitici, în definitiv ei sunt asumaţi politic.

Luni vom avea o şedinţa la grupul ALDE de la Camera Deputaţilor cu preşedintele Tăriceanu şi copreşedintele Daniel Constantin. Vom vedea care este situaţia”, ne-a spus Banias.

 
„ALDE va avea trei prefecţi în ţară din informaţiile mele. În orice caz, sperăm să avem la Constanţa măcar un post de subprefect. Ne avantajează schimbarea legii privind numirea prefecţilor, pentru că în acest moment, ALDE nu are la Constanţa persoane care să aibă calitatea de funcţionari publici, cum cere legea în vigoare”, a mai declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Banias.

Citeşte şi Felix Stroe – „În acest moment, nu s-a făcut nicio nominalizare pentru funcţia de prefect al judeţului Constanţa” (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii