Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Felix Stroe – „În acest moment, nu s-a făcut nicio nominalizare pentru funcţia de prefect al judeţului Constanţa” (galerie foto)

ro

13 Jan, 2017 11:34 5673 Marime text
Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că, în acest moment, nu s-a făcut nicio nominalizare pentru funcţia de prefect al judeţului Constanţa.
 

„Nu există nicio propunere oficială în acest moment, deoarece, la nivel naţional, nu s-a stabilit dacă prefectul de la Constanţa va fi propus de PSD sau de ALDE, formaţiunile politice  care au câştigat alegerile şi au format Guvernul Grindeanu”, ne-a declarat Felix Stroe. 

 

„După ce se va discuta la nivel naţional, vom face şi noi o propunere în acest sens”, ne-a mai spus preşedintele PSD.

 
Întrebat despre posibilitatea nominalizării lui Lucian Lungoci, administratorul RAJDP, Felix Stroe a spus că nu există această propunere în acest moment. 

În acest context, l-am contactat şi pe Lucian Lungoci, care ne-a spus că nu ştie nimic despre o astfel de propunere, însă, dacă ar fi reală, ar accepta.
 
În altă ordine de idei, actualul prefect al județului Constanța, Adrian Nicolaescu, contactat de redactorii ZIUA de Constanţa, a spus că nu comentează acest subiect.  

Vă reamintim că, în cursul zilei de ieri, premierul Grindeanu i-a eliberat din funcţii pe prefecţii din Giurgiu, Mehedinți si Prahova, pentru modul defectuos prin care au administrat codurile emise de ANM.

Citeşte şi Primele demiteri efectuate de Grindeanu: A schimbat prefecții din trei județe​

UPDATE 1, ora 14.30

L-am contactat şi pe Mircea Banias, președinte ALDE Constanţa, care ne-a declarat următoarele:

„Se discută despre modificarea legii, astfel încât prefecţii să fie numiţi politic. De altfel, este o ipocrizie povestea asta cu prefecţii apolitici, în definitiv ei sunt asumaţi politic.


Luni vom avea o şedinţa la grupul ALDE de la Camera Deputaţilor cu preşedintele Tăriceanu şi copreşedintele Daniel Constantin. Vom vedea care este situaţia”, ne-a spus Banias.

Citeşte şi Banias speră ca prefecţii şi subprefecţii să fie numiţi politic. Aşa ALDE ar putea obține un post important!​

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii