Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:42 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani pentru scăderea alcoolemiei Un fost poliţist din Constanţa, acuzat de trafic de influenţă şi înşelăciune. Începe judecata

ro

10 Jul, 2018 00:00 2085 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui fost poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pentru trafic de influenţă şi înşelăciune.
 
Recent, judecătorii din Tribunalul Constanţa, instanţă învestită cu soluţionarea cauzei, au constatat legalitatea sesizării cu rechizitoriul 1961/P/2017 din 14 mai 2018, emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Pe cale de consecinţă, magistraţii au dispus începerea judecăţii.
 
Decizia a fost luată de Tribunalul Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, fostul poliţist este acuzat că, la finele lunii 2017, a mers la un magazin de materiale de construcţii, pentru a achiziţiona o uşă. În timp ce se deplasa către casele de marcat, fostul poliţist ar fi modificat codul de bare al uşii pe care dorea să o cumpere, scăzând astfel preţul cu 796 de lei.
 
Tot în rechizitoriu se mai arată că fostul poliţist este suspectat şi că ar fi solicitat unui şofer, depistat în trafic, suma de 1.000 de euro, pentru ca în schimbul banilor să intervină pe lângă diverse persoane în vederea scăderii unei alcoolemii. Procurorii mai susţin că fostul poliţist ar fi primit suma de 1.500 de lei. Fostul poliţist nu şi-ar fi onorat promisiunea, astfel că persoana care i-a dat suma de 1.500 de lei a povestit totul magistraţilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii