Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost validați consilierii locali din comuna Pantelimon, județul Constanța

ro

23 Oct, 2020 20:03 3527 Marime text
Judecătoria Hârșova s-a pronunțat în dosarul înregistrat pe rolul instanței cu numărul 1636/842/2020, înregistrat la data de 13 octombrie, privind validarea mandatelor de consilier local pentru reprezentanții aleși în urma alegerilor din 27 septembrie, pentru comuna Pantelimon, județul Constanța.

Au fost validați majoritatea, cu excepția unui reprezentant PSD.

Soluția pe scurt:

„Admite cererea formulată de petenta COMUNA P. prin Secretarul general al comunei, cu sediul în comuna P., judeţul C. Validează mandatele consilierilor locali aleşi, potrivit rezultatului alegerilor locale din data de 27.09.2020, după cum urmează:I.M., M.G., N.D., M.C., P.C., N.A., N.D., M.I., D.S., M.I. M.R., Invalidează mandatele consilierilor locali aleşi, potrivit rezultatului alegerilor locale din data de 27.09.2020, care au renunţat la mandat, în condiţiile art. 115 din Ordonanţa de urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ, după cum urmează: 1.M.V. Potrivit art. 149 alin. 3 din Ordonanţa de urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prezenta hotărâre se va comunica Prefectului Judeţului Constanţa şi Secretarului General al comunei P., precum şi consilierului local ales al cărui mandat a fost invalidat. Cu drept de apel, pentru cei interesaţi, în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria H.. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 15 octombrie 2020”.

Astfel, în urma unei solicitări făcută de către cotidianul ZIUA de Constanța, lista consilierilor locali de la Pantelimon este:

Marian Ion - PNL
Gheorghe Martinescu - PNL
Daniel Nicolae - PNL
Constantin Mocanu - PNL
Constantin Pericică - PNL
Andrei Nicu - PNL
Daniela Neghină - PNL
Ion Marin - PNL
Ștefan Drăguț - PSD
Ioan Mureșan - PSD
Rodica Moroșanu - PSD

A fost invalidat consilierul local ales din lista PSD - Valentin Mocanu, în condițiile art.. 115 din OUG 57/2019, privind Codul administrativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii