Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşa arată cea de-a doua ambulanţă care va fi donată de senatorul Moga, primăriei Peştera (galerie foto)

ro

15 Jul, 2011 22:12 2303 Marime text

moga.jpgDupă ce în urmă cu aproximativ o lună senatorul PSD Nicolae Moga a donat prima ambulanţă achiziţionată din resurse proprii pentru proiectul „Viaţă înainte de toate", parlamentarul constănţean se pregăteşte acum pentru predarea celei de-a doua.

Aceasta va reveni Primăriei din Peştera imediat după ce personalul medical necesar asigurării asistenţei medicale va fi calificat. „O voi preda imediat după ce asistenţii medicali vor fi calificaţi. Primarul din Peştera se mişcă foarte repede mai ales când este vorba de un astfel de proiect şi sunt convins că peste o lună o să o dăm", ne-a spus senatorul Moga.

IMG_0655.jpgAmbulanţa care va reveni primăriei Peştera şi care va acţiona de fiecare dată când va fi nevoie pentru salvarea bolnavilor va avea în răspundere asigurarea asistenţei pe tot traseul de la Deleni la Adamclisi şi zonele limitrofe. Aceasta este o ambulanţă de tip C fără dotări, însă senatorul a comandat şi kit-urile necesare. Primăriile care vor primi aceste ambulanţele trebuie să se ocupe de achiziţionarea trusei medicale necesare. În plus, ambulanţa care va reveni către Peştera are o dotare specială, o priză 220V la care, dacă este necesar, echipele de la ISU Dobrogea sau de la Descarcerare se pot conecta.

Următoarele două ambulanţe vor fi predate Primăriei Ostrov şi celei din Chirnogeni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 15 Jul, 2011 22:54 viata inainte de toate,sau politica inainte de toate?cetatenii din alte comune cu primari de alte culori politice,nu sunt tot oameni?Adamclisi era pe primul loc pana sa sfarseasca,Dumnezeu sa-l odihneasca.Mizati mult pe prostia multor oameni de la sate,pacat de ROMANICA NOASTRA.