Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vedetă de televiziune, la ceas aniversar. A fost prezentă la Carnavalul Mamaia 2014, în rolul Cleopatrei (video)

ro

03 Aug, 2020 07:35 2863 Marime text
  • Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc.
  • După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac.
Mihaela Rădulescu s-a născut la data de 3 august 1969, la Piatra Neamț, și este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, realizatoare de filme documentare de autor și actriță de film ocazională.

În perioada 2015-2018 fost unul dintre membrii juriului emisiunii „Românii au talent” (Pro TV), scrie wikipedia.org.

A participat la Revoluția din 1989 și a fost apoi secretara lui Dan Iosif. A frecventat cursuri la patru facultăți bucureștene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie, la Facultatea de Artă Hyperion, dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele.

Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu

În aprilie 2015 a postat pe blogul personal un articol, denumit "Adam și Eva (Toleranța pe la spatele normalității)", în care a atacat homosexualii, considerându-i "anormali", menționând că aceștia ar trebui să nu se afișeze în public și spunând că nu ar vrea să-și vadă copilul "nici gay, nici terorist, nici cerșetor, nici drogat, nici depresiv". Declarațiile ei homofobice au fost criticate de mai multe persoane publice din România, inclusiv Mihai Bendeac, Brianna Caradja, Andreea Raicu și Ellie White. Ca urmare a declarațiilor sale, aceasta a fost concediată de la revista Elle.

A fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani (1997–1999).

A fost căsătorită apoi timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. În urma divorțului, Mihaela Rădulescu și-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg. După divorț, a început o relație cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 (Neața cu Răzvan și Dani), Dani Oțil.După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012. În august 2014 a decedat tatăl Mihaelei Rădulescu.

Amintim că, ediția de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 a fost o adevărată desfășurare de forțe, care a transformat, pentru câteva ore, centrul stațiunii Mamaia în vechea și fascinanta Romă Antică.

Scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 a atras un număr record de turiști și spectatori sâmbătă seara în Piațeta Cazino.

Și au fost multe atracțiile magice ale serii! Primarul de atunci, Radu Mazăre, născut chiar în ziua de 5 iulie, și-a petrecut aniversarea celor 46 de ani pe scenă, jucând rolul împăratului Iulius Cezar, în timp ce Mihaela Rădulescu a intrat în rolul Cleopatrei. Cei doi au format un cuplu excepțional. Costumată în Cleopatra, vedeta de televiziune a defilat pe faleză în carul Primăriei Constanța, alături de primarul Radu Mazăre, iar ulterior și-a făcut intrarea într-un mod inedit pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014, recreând celebra scenă a Cleopatrei care îl primește pe Cezar rulată într-un covor.

Luptele cu gladiatori, zeii antici, muzicienii, circarii, în total peste 100 de actori și profesioniști, acrobații cu flăcări și dansuri orientale, dar și carele alegorice cu tematici spectaculoase, au făcut deliciul publicului. Superbele modele selectate de Caravana FashionTV au avut roluri în sceneta carnavalului, ele devenind nevestele împăratului Cezar.




Sursa foto: Facebook/ Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Sursa video: Youtube/ Claboo Media


Citește și: Debut spectaculos al Carnavalului Mamaia 2014
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii