Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Debut spectaculos al Carnavalului Mamaia 2014

ro

06 Jul, 2014 08:18 3031 Marime text
Ediția de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 a fost o adevărată desfășurare de forțe, care a transformat, pentru câteva ore, centrul stațiunii Mamaia în vechea și fascinanta Romă Antică. Scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 a atras un număr record de turiști și spectatori sâmbătă seara în Piațeta Cazino.
Și au fost multe atracțiile magice ale serii! Primarul Radu Mazăre, născut chiar în ziua de 5 iulie, și-a petrecut aniversarea celor 46 de ani pe scenă, jucând rolul împăratului Iulius Cezar, în timp ce Mihaela Rădulescu a intrat în rolul Cleopatrei. Cei doi au format un cuplu excepțional. Costumată în Cleopatra, vedeta de televiziune a defilat pe faleză în carul Primăriei Constanța, alături de primarul Radu Mazăre, iar ulterior și-a făcut intrarea într-un mod inedit pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014, recreând celebra scenă a Cleopatrei care îl primește pe Cezar rulată într-un covor.
Luptele cu gladiatori, zeii antici, muzicienii, circarii, în total peste 100 de actori și profesioniști, acrobații cu flăcări și dansuri orientale, dar și carele alegorice cu tematici spectaculoase, au făcut deliciul publicului. Superbele modele selectate de Caravana FashionTV au avut roluri în sceneta carnavalului, ele devenind nevestele împăratului Cezar.
Pentru câteva momente, personaje principale pe scenă nu au mai fost Cezar și Cleopatra, ci au devenit chiar actorii, Radu Mazăre și Mihaela Rădulescu. Dacă în trecut cei doi au avut un episod care a generat destule titluri în presa de scandal, primarul Constanței a profitat de ocazie pentru a-și cere în mod public și oficial scuze Mihaelei Rădulescu.
Prințesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ți le-am aruncat anul trecut pe nedrept și, pentru ca tu să mă ierți, îți spun că te voi încorona regină!”, i-a declarat pe scenă Radu Mazăre Mihaelei Rădulescu.
În exclusivitate pentru site-ul FashionTV România www.fpeople.ro, Mihaela Rădulescu a declarat: „Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar să o repetăm pe scenă. Nu sunt un om supărăcios sau ranchiunos, înțeleg scăpările oricui. Radu este un prieten bun al meu. Știam de nebunia pe care o face în fiecare an, iar de data asta s-a nimerit să fiu și eu în România și disponibilă. Am avut în sfârșit timp și mi-a plăcut foarte tare pe scenă.”
Carele alegorice care au defilat în cadrul deschiderii Carnavalului Mamaia 2014 au fost: carul Primăriei Constanța și ale cluburilor Crema, Ego, Luv, Princess, Coyote Ugly, Tan Tan, Bellagio, Fratelli, Le Gaga.
Carnavalul Mamaia 2014 face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014, un proiect organizat de FashionTV România și Primăria Municipiului Constanța.
 
***
 
Noi platforme online de anvergură lansate de FashionTV
la Carnavalul Mamaia 2014
 
Unul dintre cele mai de succes branduri ale momentului la nivel internațional, FashionTV este prezent în România prin intermediul unei echipe profesioniste. În cadrul ediției de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 au fost lansate noile platforme online ale FashionTV, realizate pentru a promova atât brandul, cât și turismul românesc la nivel internațional.
Fashiontv.com.ro este website-ul oficial al fashiontv International în țară, fiind puntea de legătură între România și brandul global fashiontv. Website-ul oferă tuturor celor interesați de toate evenimentele organizate de fashiontv, atât la nivel local cât și internațional, toate informațiile, prezentând colaborările și parteneriatele între fashiontv și branduri renumite din industria frumuseții, a evenimentelor lifestyle și a modei.
 
Pasionații de modă din România citesc fpeople.ro.
Fpeople.ro, comunitatea oficială a fashiontv în România, te așteaptă cu cele mai noi știri din modă, frumusețe și viața vedetelor, dar și cu imagini exclusive din această vara de la Fashion Summer Festival Mamaia 2014, interviuri cu vedetele invitate, poze inedite din backstage-ul festivalului. Numai pe fpeople.ro!
 
Cauți un loc de muncă în domeniul modei sau al frumuseții? Tot pe fpeople.ro găsești Fashion Jobs, prima platformă online din România dedicată exclusiv recrutării din domeniul modei și frumuseții. Aplică la joburi și câștigă! Postează joburi și recrutează!
 
Fashiontv Destinations este o emblemă a fashiontv în toată lumea, aducând pe ecranele tuturor spectatorilor cele mai fashion destinații din întreaga lume. Fashiontv România lansează platforma fashiontv Destinations Mamaia, plasând stațiunea Mamaia pe harta celor mai atractive destinații de vacanță din lume.
Sub sloganul “Mamaia, Resort of Beauties, Clubbing, Events and Fun”, fashiontv Destinations Mamaia va fi ghidul online al tuturor celor care își doresc să petreacă sezonul estival în stațiunea Mamaia, oferind informații complete despre cele mai fashion petreceri și cele mai electrizante evenimente. În cadrul platformei vor fi promovate cluburile de noapte, plajelele și hotelurile unde îți poți petrece sejurul estival.
 
Fashiontv Store, noul proiect marca fashiontv România, aduce o premieră absolută în lume: prima și singura platformă de marketing online prin afiliați destinată industriei de modă și frumusețe. Sistemul original fashiontv Store oferă tuturor celor care dețin sau coordonează un magazin online din industria de modă și frumusețe posibilitatea de a-și promova brandul și produsele în cadrul rețelei Facebook cu ajutorul modelelor fashiontv.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii