Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În 2016, ameninţa Primăria Constanţa cu denunţuri la DIICOT şi DNA. Dan Leonte organizează Ziua Copilului 2019 pe banii municipalităţii (document)

ro

27 May, 2019 00:00 2846 Marime text
De 1 iunie 2019 va fi carnaval în parcul Tăbăcărie din municipiul Constanţa, în „Ţara Piticilor“. „Carnavalul Copiilor“ este evenimentul pregătit de Primăria Municipiului Constanţa pentru copiii dornici de concursuri, slime, dans, măşti, desene pe asfalt, spectacol de magie, clovni, jocuri, muzică, trambuline, tobogane, parada personajelor şi multe alte surprize. Cei mici sunt aşteptaţi costumaţi pentru carnaval sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 11:00. Şi magicianul Mario se alătură evenimentului, a transmis Primăria Constanţa.
 
Câştigătorul contractului este societatea SC Music Award SRL din Bacău. Contractul intră în vigoare de la data semnării de către părţi şi înregistrării la sediul beneficiarului şi este valabil până la finalizarea evenimentului, respectiv 2.06.2019. Perioada de prestare a serviciilor este între 31.05.2019 şi 02.06.2019. Valoarea totală a contractului este de 93.850 de lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară (vezi secţiunea „Documente”).
 
Societatea este controlată de Dănuţ Iulian Leonte. Dan Leonte este supranumit „părintele“ Mamaia Music Awards. În 2016, Leonte a participat şi ulterior a contestat licitaţia organizată de Primăria Constanţa pentru organizarea Festivalului Verii. Atunci, câştigătoare era desemnată Asociaţia Culturală Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului. 
Pe atunci, Leonte a participat la licitaţie cu întreprinderea Individuală Leonte C. Iulian Dănuţ.
 

La acea vreme, Leonte, „modalitatea de acordare a calificativelor a fost discreţionară, iar licitaţia a fost controlată total de către membrii comisiei”. Ulterior, Leonte a depus la registratura Primăriei Constanţa o plângere prealabilă şi ameninţa la vremea respectivă că va face denunţuri la DIICOT şi DNA.

 
De numele lui Dan Leonte se leagă şi cele trei ediţii ale Festivalului Mamaia Music Awards.
Dan Leonte este asociat şi administrator în Music Awards SRL, înfiinţată în 2013 la Bacău, şi în Anabianca Leonte Impex.
 
Citeşte şi:
 
Licitaţia pentru „Festivalul Verii 2016“, contestată Dan Leonte, „părintele“ Mamaia Music Awards, se ia la trântă cu Primăria Constanţa

După ce a depus la registratura Primăriei Constanţa o plângere prealabilă, Dan Leonte va depune denunţuri la DIICOT şi DNA
 
Dan Leonte, „părintele“ Mamaia Music Awards, se ia la trântă cu Primăria Constanţa  
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii