Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes pentru Taylor Swift 'Eras Tour' sparge barierele, cu încasări de 1,04 miliarde de dolari

ro

08 Dec, 2023 19:43 1056 Marime text
foto: Facebook.com Cântăreaţa americană Taylor Swift a stabilit un nou record: turneul ei mondial, "Eras Tour", a obţinut încasări estimate la 1,04 miliarde de dolari din vânzările de bilete - primul turneu din istorie care depăşeşte pragul de 1 miliard de dolari într-un singur an -, potrivit datelor publicate de revista muzicală Pollstar, informează variety.com. Turneul cântăreţei Taylor Swift s-a clasat pe primul loc în clasamentul vânzărilor de bilete în perioada de 12 luni cuprinsă între 17 noiembrie 2022 şi 15 noiembrie 2023. În această perioadă, "Eras Tour" a vândut 4,35 milioane de bilete pentru 60 de concerte.

Pe lângă încasările din bilete, Pollstar a estimat că vânzările de merchandising asociate acestui turneu au fost de aproximativ 200 de milioane de dolari în perioada menţionată.


Taylor Swift ar putea să doboare recorduri şi în perioada următoare

Iar Taylor Swift ar putea să doboare recorduri şi în perioada următoare. Pollstar anticipează că vânzările de bilete pentru "Eras Tour" în următoarea perioadă de eligibilitate din cadrul box-office-ului muzical ar putea atinge, din nou, pragul de 1 miliard de dolari şi să ducă astfel încasările totale ale turneului la peste 2 miliarde de dolari. Taylor Swift a adăugat alte câteva zeci de concerte în turneul ei mondial, atât în Statele Unite, cât şi în alte ţări ale lumii.

Managerii artistei americane au spus că nu vor dezvălui datele aferente încasărilor obţinute de turneul mondial "Eras Tour" nici măcar după încheierea acestuia, în noiembrie 2024, aşadar aceste totaluri reprezintă proiecţii estimate de jurnaliştii de la Pollstar.



 Sursa: Agerpres.ro. 



Citește și:

Cântăreaţa Taylor Swift, desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii