Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beyoncé, pe primul loc în box-office-ul nord-american cu filmul despre turneul său ''Renaissance''. Cine ocupă locul doi

ro

04 Dec, 2023 17:30 1076 Marime text
foto: facebook.com Beyoncé a preluat în weekend conducerea în box office-ul nord-american cu filmul despre turneul său mondial "Renaissance", confirmând după Taylor Swift succesul concertelor difuzate în sălile de cinema, potrivit estimărilor date publicităţii duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

"Renaissance: A Film by Beyoncé", care urmăreşte amplul turneu mondial dedicat celui mai recent album al cântăreţei, de la Stockholm la Kansas City, a obţinut încasări de 21 de milioane de dolari americani, fiind o "excelentă lansare pe plan intern pentru un film-concert", a estimat David A. Gross, expert la FranchiseRe.

Pelicula, regizată şi produsă chiar de artistă, rămâne totuşi departe de succesul înregistrat de "Taylor Swift: The Eras Tour", care a obţinut încasări de 92,8 milioane de dolari în weekend-ul de debut.

Pe locul al doilea se situează "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes", un prequel lansat în cadrul francizei "Jocurile foamei" ("The Hunger Games"), cu încasări de 14,5 milioane de dolari, după ce a dominat box office-ul în ultimele două weekend-uri.


sursa: Agerpres.ro 


Citește și:

Premiile Grammy 2023. Două cântărețe legendare se vor înfrunta din nou
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii