Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grammy 2024 Cea de-a 66-a ediţie a galei, la Los Angeles. Taylor Swift stabileşte un record! (VIDEO)

ro

05 Feb, 2024 11:12 806 Marime text
Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards s-a desfăşurat în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, o ceremonie care a celebrat omniprezenţa femeilor în vârful peisajului muzical american. Cântăreaţa americană Taylor Swift a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, graţie materialului său discografic intitulat "Midnights", informează AFP. Ea a intrat astfel în istoria galei Grammy Awards, întrucât a devenit prima persoană din lume care a câştigat de patru ori premiul pentru albumul anului, considerat cel mai important trofeu atribuit la această ceremonie. 

Femeile au fost marile câştigătoare ale galei Grammy Awards 2024, desfăşurată în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, unde Taylor Swift, SZA şi Boygenius s-au numărat printre artistele care au triumfat la mai multe categorii de premii importante, informează revista Variety.

Una dintre veştile ce au marcat ceremonia a venit din partea cântăreţei Taylor Swift, care a anunţat că va lansa un nou album, "The Tortured Poets Department", în timp ce se afla pe scenă. Vedeta pop a dezvăluit în momentul în care accepta cel de-al 13-lea premiu Grammy din cariera sa, ce i-a fost atribuit la categoria "cel mai bun album pop vocal" pentru materialul discografic "Midnights", că viitorul ei album va fi lansat pe 19 aprilie.

Cântăreaţa americană Taylor Swift a câştigat duminică seară, la Los Angeles, premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, graţie materialului său discografic intitulat "Midnights", informează AFP. Ea a intrat astfel în istoria galei Grammy Awards, întrucât a devenit prima persoană din lume care a câştigat de patru ori premiul pentru albumul anului, considerat cel mai important trofeu atribuit la această ceremonie. 


Sursa: Agerpres.ro. 


 



Citește și:

Controverse în mediul online după publicarea unui articol privind orientarea sexuală a unei cântărețe celebre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii