Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreaţa Taylor Swift, desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023

ro

06 Dec, 2023 16:17 1131 Marime text
foto: Facebook.com
Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost desemnată miercuri Personalitatea Anului 2023 de către revista TIME.

Printre ceilalţi nominalizaţi pentru 2023 au fost scriitori şi actori marcanţi de la Hollywood, dar şi Sam Altman, fondatorul companiei de inteligenţă artificială OpenAI, procurorii care se ocupă de dosarele împotriva lui Donald Trump, Barbie, Regele Charles al III-lea şi Jerome Powell, preşedintele Rezervei Federale americane.

Taylor Swift, a cărei carieră cunoaşte un succes imens, îi succede astfel preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care în 2022 a fost desemnat personalitatea anului "pentru că a inspirat oamenii şi naţiunile să se unească în apărarea libertăţii, pentru că a reamintit lumii fragilitatea democraţiei", potrivit revistei TIME.

Taylor Swift se alătură unor figuri ilustre de pe lista de câştigători, precum Joe Biden şi vicepreşedinta sa Kamala Harris, Martin Luther King, Papa Francisc şi Greta Thunberg. Este o recunoaştere importantă pentru artista în vârstă de 33 de ani, care în prezent doboară toate recordurile cu înregistrările de pe noile sale albume şi mai ales cu turneul "Eras Tour". Acest turneu, programat să ajungă şi în Europa anul viitor, va fi primul care va depăşi pragul de un miliard de dolari. De asemenea, adaptarea filmului despre acest turneu a umplut până la refuz sălile de cinema în această toamnă.


Sursa: news.ro 


Citește și:

Cine se află în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii