Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt artiștii care au primit cele mai multe nominalizări la Billboard Music Awards

ro

26 Oct, 2023 20:44 956 Marime text
Cântăreaţa americană Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări - 20 - la Billboard Music Awards 2023 şi este urmată în acest clasament de SZA şi Morgan Wallen, care au primit câte 17 nominalizări, informează site-ul revistei Variety.

Printre ceilalţi artişti cu nominalizări multiple la premiile Billboard din acest an figurează The Weeknd (16 nominalizări), Drake (14 nominalizări) şi Zach Bryan (14 nominalizări), scrie Agerpres.ro. 

Câştigătorii acestor premii - atribuite în baza unor date de vânzări şi de streaming - vor fi anunţaţi într-o gală care va avea loc pe 19 noiembrie. Organizatorii au dezvăluit deja că gala din 2023 nu va semăna deloc cu transmisiunile tradiţionale; în schimb, câştigătorii premiilor şi artiştii care susţin microrecitaluri (ale căror nume nu au fost încă anunţate) vor fi prezentaţi pe conturile deţinute pe reţelele de socializare de revista Billboard şi de gala premiilor Billboard (BBMA).

Gala Billboard Music Awards 2023 va fi produsă de compania Dick Clark Productions.

Trofeele sunt atribuite în baza unor factori cantitativi, "determinaţi de indicatorii de performanţă de la sfârşitul anului în topurile Billboard", pentru o perioadă care a început pe 19 noiembrie 2022 şi s-a încheiat pe 21 octombrie 2023.

 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii