Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şi iarna se merge la plajă!“ Atletul constănţean Bogdan Ofiţeru a început anul 2020 cu tradiţionala baie în Marea Neagră (video)

ro

04 Jan, 2020 00:00 4667 Marime text

Atletul constănţean Bogdan Ofiţeru a respectat şi în 2020 obiceiul său de a face baie în Marea Neagră la fiecare început de an. „Aşa se începe anul la mare. Şi iarna se merge la plajă!“, este mesajul cu care a însoţit filmuleţul postat pe YouTube.


Tânărul s-a filmat şi în luna octombrie a anului trecut cu ocazia unei băi în mare. „Salut, dragi prieteni! Aşa cum am zis, am venit la mare, pentru că este cald şi frumos. Mergem acum să facem o baie în mare. Apa e superbă, foarte curată. Wow! Puţin aşa rece, cum îmi place mie. Bombă! Perfect! De când o aşteptam! Acum trei zile, era iarnă în Constanţa, acum e vară. Ce bine e! Voi lăsa telefonul, că vreau să şi înot puţin. Mai stau, e foarte bine. Bine, bine, bine, perfect. Nu e nimeni, pe plajă, doar pescarii. Cât de bine poate să fie! Terapie pentru picioare. Azi am alergat un 12 kilometri şi a fost foarte bine, iar duminică ne vedem la 10.000 la Bucureşti. O zi bună, ciao!“, spune Bogdan în filmarea postată pe Youtube pe 10 octombrie 2019.


Temerarul atlet constănţean este celebru şi pentru participările sale la alergări pe distanţe mari, la ultramaratoane montane, dar şi pentru expediţia din Munţii Himalaya, la care a luat parte, în 2017, alături de Mihai Nenciu şi Nicu Rotaru.


„Cred că am vreo zece ani de când tot intru iarna în mare. Altfel, fac baie în mare de trei - patru ori pe lună în sezonul rece, în fiecare lună: noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie… În martie intru şi mai des. Pentru mine, e şi ca o terapie pentru picioare, în urma alergării. Unii se bagă în cazane pline cu greaţă, eu prefer să intru în mare, cu totul“, declara Bogdan Ofiţeru, la baia din ianuarie anul trecut.


Sursa foto: capturi YouTube (Bogdan Ofiţeru)


Video:










Citeşte şi:

Interviu online cu atletul Bogdan Ofiţeru. Despre istovitoarele ultramaratoane „Cursa în sine e o aventură. E ca un drog, un rău necesar“



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii