Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Academiei Farul Bogdan Chiriţă va boteza copilul arbitrului Marian Carson (galerie foto)

ro

15 Mar, 2016 00:00 6575 Marime text


Arbitrul de fotbal din Constanţa Marian Carson a devenit tătic, soţia sa, Roxana Alexandra, născând o fetiţă de 3,675 kilograme şi 51 de centimetri. Micuţa va primi prenumele Sofia Ioana, iar botezul va avea loc pe 7 mai anul acesta.

Roxana Alexandra Carson a născut la o maternitate privată din Constanţa, iar fetiţa a primit nota zece. Comoara familiei Carson a venit pe lume chiar pe 8 martie, ca un cadou de Ziua Femeii. Atât fetiţa, cât şi mămica sunt foarte bine, iar de câteva zile se află acasă.


 

„Totul este în regulă. Atât pe mine, cât şi pe Roxana ne-au încercat emoţii foarte mari, fiind vorba şi de primul nostru copil. Suntem fericiţi că am devenit părinţi. Eu îmi doream băiat, iar soţia şi restul familiei - fată. Ne mai dorim însă un copil şi sper ca visul să mi se îndeplinească în cele din urmă“, a spus Marian Carson, care este arbitru component al lotului Ligii a III-a.


Cum au fost alese prenumele



Fetiţa îi va avea ca naşi de botez pe preşedintele Academiei de Fotbal Farul Constanţa, Bogdan Chiriţă, şi pe soţia acestuia, Lăcrămioara, cei care i-au şi cununat pe Marian şi Roxana, pe 31 decembrie 2014. Botezul va avea loc pe 7 mai, la o săptămână după Paşte. Cele două prenume ale micuţei au fost alese de părinţi: Sofia i-a plăcut foarte mult mamei, iar Ioana vine de la tatăl lui Marian, Ion, dar şi de la faptul că numele de fată al Roxanei a fost Ioan.

„Poţi să fii mândru, tăticule, ai fete frumoase!“


 
Vestea venirii pe lume a primului moştenitor al familiei Carson a fost primită cu bucurie de prieteni şi apropiaţi. „Să fie sănătoasă şi să vă aducă numai bucurii!”, „La mulţi ani! Să vă trăiască minunea de fetiţă! Să crească mare şi sănătoasă, că frumoasă oricum este!”, „Multă sănătate şi multe bucurii alături de mica prinţesă!”, „Bun venit pe lume, pui de om! Să fie sănătoasă şi cu noroc! Poţi să fii mândru, tăticule, ai fete frumoase!”, „Cel mai frumos sentiment e să îţi ţii fetiţa în braţe. Să fii sănătoasă, Sofia Maria! Te pupă Sofia Mihaela şi abia aşteaptă să vă întâlniţi”, „Felicitări, Roxi, pentru aşa prinţesă, să fiţi sănătoşi să o creşteţi mari!” sau „Roxi, nota 10! Este unul dintre cei mai frumoşi copii nou-născuţi, pe cuvânt! Nu spun asta doar pentru că este fetiţa celor mai buni prieteni ai mei, ci chiar este un copil frumos. Respect, Roxi şi Marian, că sunteţi părinţi tineri şi că din iubirea voastră s-a născut o minune! Vă iubesc pe toţi trei şi vă doresc o viaţă liniştită!”, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.
 
Sursa foto: Facebook (Anca Firulescu Photography, Marian Carson şi Bogdan Chiriţă)           
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii