Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Aleargă, Nițuleee!“ Tort special, de ziua sa, pentru micul fotbalist David Nițu, de la grupa 2010 a FC Farul Constanța (galerie foto)

ro

05 Jun, 2020 00:00 4707 Marime text

• David Nițu joacă fundaș stânga la Farul 2010 și e un fotbalist de perspectivă
• Antrenorul grupei lui David Nițu este Bogdan Ciocănel
• David Nițu e născut de Ziua Copilului!
 
Micul fotbalist David Nițu, component al grupei copiilor născuți în 2010 a FC Farul Constanța, a avut parte de o serbare a împlinirii vârstei de zece ani pe care n-o va uita prea curând. 

Sportivul este născut chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie, iar aniversarea sa din 2020 a coincis cu revederea cu colegii și cu antrenorul lor, Bogdan Ciocănel, pentru prima dată de la instaurarea stării de urgență în România, în urma pandemiei de coronavirus, care i-a obligat și pe micii jucători de Farul 2010 să stea izolați, departe de coechipieri. Bogdan Ciocănel oricum intenționa să organizeze o întâlnire cu copiii, după măsurile de relaxare, iar faptul că revederea a avut loc chiar la ziua de naștere a lui David Nițu, de Ziua Copilului, a sporit bucuria revederii.

„La mulți ani, să vă trăiască!“


Micul fotbalist și părinții săi au primit multe urări. „La mulți ani sănătoși și plini de bucurii, David! Mult succes în tot ce îți dorești!“, „La mulți ani, să vă trăiască!“, „Mari, să-ți trăiască băiatul! La muli ani fericiți!“, „La mulți ani, Nițuleeee!“, „La mulți ani și multă sănătate alături de toată familia ta! Să ne bucurăm mult de tine, iubitule!“ sau „La mulți ani fericiți și sănătoși, Nițule!“, au fost câteva dintre mesaje.

Revederea de la Neptun


Părinții colegilor i-au făcut o surpriză plăcută sărbătoritului, cu un tort foarte frumos, cum altfel, decât cu tentă fotbalistică. Pe lângă cifra zece, din lumânări, pe tort au mai fost puse sigla FC Farul, o pereche de ghete de fotbal și o minge, un șort și un tricou în culorile clubului, alb și albastru, dar, pe lângă urarea „La mulți ani, David!“, și îndemnul „Aleargă, Nițuleee!“, care îi aparține, la meciuri și la antrenamente, profesorului Ciocănel, care îl apreciază mult pe David, ca, de altfel, pe toți elevii săi! „David joacă fundaș stânga și e un jucător foarte bun, cu o  perspectivă certă. Am organizat ziua de naștere la pădure la Neptun, iar copiii s-au bucurat mult de revedere, de unde nu se mai întâlniseră de atâta timp“, a declarat Bogdan Ciocănel.     

Sursa foto: Facebook (Bogdan Ciocănel)       

Citește și:

„Trăiți fotbalul!“ FC Farul, pe locul doi la Balkan Elite Cup, la categoria Under-10. Andrei Balaban, portarul turneului (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii