Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor din Năvodari. Ce au descoperit

ro

28 Jan, 2022 18:58 1481 Marime text
  • La data de 27 ianuarie a.c., în intervalul orar 6.00-12.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și ai Secției 5 Rurală Cogealac, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune cu forțe mărite, pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020, a prevenirii actelor de violență, dar și pe linia disciplinării conducătorilor auto.
 

Astfel, la activitățile la care au participat 40 de polițiști, au fost legitimate peste 50 de persoane, au fost oprite, pentru control, peste 30 de autovehicule și au fost verificate 8 localuri publice, informează IPJ Constanța.
 

În urma acțiunii, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.500 de lei, dintre care 18 la Legea 55/2020.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.
 
Exemple:
La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.
 
La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 53 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 9.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la nerespectarea Legii 55/2020 de către un o societate comercială, cu obiect de activitate „bar”, și care își desfășura activitatea, contrar prevederilor legale.
 
Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii