Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții la persoane bănuite de furt din societăți comerciale. Participă și polițiști din cadrul IPJ Constanța (GALERIE FOTO)

ro

18 Jan, 2022 07:39 2235 Marime text




















UPDATE-Oficial de la IPJ Ialomița 


4 autoturisme indisponibilizate, 3.650 de euro și 48.900 de lei, precum și bunuri susceptibile a fi provenite din furturi și documente au fost ridicate în urma a 19 percheziții domiciliare efectuate în această dimineață de polițiștii din Ialomița și Călărași, la persoane bănuite de furturi din depozitele unor societăți comerciale. 11 persoane au fost reținute.

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași, Buzău și Constanța și al jandarmilor, au pus în executare 19 mandate de percheziții domiciliare, în comunele Sinești și Borănești, din județul Ialomița și comuna Sărulești, din județul Călărași.

Forțele de ordine au descins la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de furturi din depozitele unor societăți comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 200.000 de euro.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor 4 autoturisme sume de bani, respectiv 3.650 de euro și 48.900 de lei, 21 de bancnote contrafăcute, precum și mai multe documente și bunuri care au legătură cu dosarul instrumentat.

11 persoane au fost audiate, față de acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.







În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași, Buzău și Constanța, pun în executare 19 mandate de percheziții domiciliare, în județele Ialomița și Călărași. 

Potrivit IPJ Ialomița, perchezițiile sunt efectuate la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de furturi din depozitele unor societăți comerciale.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 200.000 de euro.

Vor fi puse în executare 10 mandate de aducere. 

La activități participă și jandarmi.

Sursa foto: IPJ Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii