Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr de 19 ani, violat în parcul din cartierul CET al municipiului Constanţa

ro

29 Oct, 2018 00:00 3161 Marime text
Caz şocant în municipiul Constanţa! Un tânăr de 19 ani a fost violat şi ulterior şantajat de către un alt băiat, de 29 de ani.
 
Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, la jumătatea lunii mai, un tânăr de 19 ani, din municipiul Constanţa, a sesizat faptul că un necunoscut, identificat ulterior în persoana unui cetăţean de 29 de ani, l-a ameninţat, în timpul nopţii, cu un briceag şi cu acte de violenţă să întreţină raporturi sexuale orale și anale atât în parcul din cartierul CET din municipiul Constanţa, cât şi în locuința personală.
 
Victima a mai declarat că, ulterior faptei, inculpatul i-a solicitat 200 de lei pentru a o lăsa în pace.
 
După aproximativ o lună, victima a declarat magistraţilor că îşi retrage plângerea formulată sub aspectul infracţiunii de viol, ca urmare a unei discuţii cu inculpatul. Cel din urmă a recunoscut fapta comisă şi a declarat că regretă cele întâmplate.
 
Inculpatul a fost trimis în judecată, pentru şantaj, la finele lunii iunie. La începutul acestei luni, Judecătoria Constanţa, instanţă învestită cu soluţionarea cauzei, a dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.
 
Nemulţumit, inculpatul a atacat decizia Judecătoriei Constanţa la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru data de 13 decembrie.
 
Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii