Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist din Constanța, acuzat de moartea unui om! Zi decisivă

ro

03 Aug, 2021 00:00 2222 Marime text
 
  • Judecătorii de la Tribunalul Constanța vor decide azi dacă se impune menținerea inculpatului în spatele gratiilor, ori dacă este cazul ca acesta fi plasat sub imperiul unei alte măsuri preventive: arest la domiciliu ori control judiciar.

Zi importantă pentru Alexandru Dîrmon, polițist al Secției 5 din Constanța, recent trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor!
 
Azi, 03 august 2021, Tribunalul Constanța va analiza măsura preventivă  dispusă față de fostul om al legii, aflat în prezent în stare de arest preventiv.
 
Mai precis, judecătorii vor decide azi dacă se impune menținerea inculpatului în spatele gratiilor, ori dacă este cazul ca acesta fi plasat sub imperiul unei alte măsuri preventive: arest la domiciliu ori control judiciar.
 
Oricare va fi decizia de azi, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Dîrmon este acuzat că la data de 04 iunie 2021, orele 13.15, i-ar fi aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.
 
Ulterior, persoana vătămată a decedat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Percheziții
Noi detalii din cazul polițistului de Secția 5 din Constanța arestat preventiv (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii