Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța! S-a urcat pe o mașină de Poliție și a lovit de mai multe ori parbrizul. VIDEO

ro

08 Dec, 2021 15:10 5669 Marime text

 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de un bărbat pe nume Asan Chemal, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Decizia tribunalului este definitivă!
 
Inițial, Judecătoria Constanța hotărâse plasarea bărbatului sub control judiciar, însă decizia primei instanțe a fost contestată, de procurori, la Tribunalul Constanța.
 
Oficial de la Tribunal!
 
 

Admite contestaţia formulată de contestatorul Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii de şedinţă nr.1623/04.12.2021 pronunţată de judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa în dosar nr.31566/212/2021. Desfiinţează încheierea contestată şi soluţionând cauza dispune: Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul ASAN CHEMAL. În baza art.227 alin.2, rap. la art.202 alin.4 lit.d, art.218 C. proc. pen. şi art.223 alin.2 C. proc. pen., dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul ASAN CHEMAL - cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, prev.257 alin.1, 2 şi 4 C.p., rap. la art.206 alin.1 şi art.253 alin.1 C.p.(două fapte- persoane vătămate) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev de art.371 C.p., toate cu aplicarea art.38 alin.1 şi 2 C.p., pentru o perioada de 30 de zile, de la data de 08.12.2021 la data de 06.01.2022, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) C. proc. pen. impune inculpatului ASAN CHEMAL obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte din (...), fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 alin. (2) C. proc. pen., pe durata arestului la domiciliu, inculpatul ASAN CHEMAL are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate şi nici cu martorii din dosar, sau membrii de familie ai acestora. În baza art.221 alin.(4) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului ASAN CHEMAL că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Înlătură din încheierea contestată dispoziţie de luare a măsurii controlului judiciar şi orice alte dispoziţii contrare prezentei. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi 08.12.2021.

 
Potrivit anchetatorilor, cel în cauză este suspectat că s-a urcat pe capota unei autospeciale a Poliției (Dacia Duster) și a lovit de mai multe ori autoturismul.
 
Conform imaginilor video surprinse de oamenii legii, lângă autospeciala Poliției se poate observa o femeie ce ține într-o mână o toporișcă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii