Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ofiţer de poliţie din Techirghiol, ameninţat cu moartea de un cetățean arestat la domiciliu

ro

19 Aug, 2021 15:45 2377 Marime text
 
 
            La data de 18.09.2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus reținerea inculpatului D.A.R., pe o durată de 24 ore, începând de la data de 18.08.2021, ora 21:02, iar la data de 19.08.2021, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, față de acelaşi inculpat, cercetat pentru săvârșire infracțiunii de ultraj, faptă prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal, rap. la art. 206 alin. 1 Cod penal.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului D.A.R. s-au reținut următoarele:
 
- la data de 17.08.2021, în jurul orelor 22.30, inculpatul D.A.R., arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, a adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale.
 
Menţionăm că pentru desfăşurarea anchetei şi strângerea probelor necesare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a colaborat cu organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.
 
Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul D. A.R.
 
          Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii