Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:00 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou termen în dosarul Iulianei Lefter, fostul director al AJOFM Tulcea

ro

21 Feb, 2018 00:00 1239 Marime text

Judecătorii din Tribunalul Tulcea au acordat un nou termen în dosarul în care Iuliana Lefter, fost director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Iniţial, Tribunalul Tulcea a dispus condamnarea, în primă instanţă, a Iulianei Lefter la cinci ani de închisoare cu executare. Ulterior, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Constanţa au decis rejudecarea dosarului la Tribunalul Tulcea.
 
Acum, instanţa din Tulcea a dispus amânarea cauzei pentru pregătirea apărării vizavi de cererea de scoatere din cauză formulată de partea civilă - Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.
 
Fostul director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea este acuzat de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii