Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei procurori părăsesc sistemul pensionare! Iată cine sunt

ro

31 Aug, 2023 15:45 5510 Marime text



Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.09.2023, a Elenei Rădescu, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
De asemenea, tot Secţia pentru procurori din CSM a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Oanei Tătaru, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.
 
În final, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de azi, 31 august 2023, a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.09.2023, a Elvirei Roată, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Chestorul șef de poliție Liviu Vasilescu, șeful DGA, și-a încetat raporturile de serviciu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii