Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror din Constanța, șef în Direcția Națională Anticorupție, la pensie! Mai avea doi ani din mandatul de conducere

ro

07 Feb, 2024 17:00 4317 Marime text
  • Procurorul constănțean Constantin Micu fusese numit în funcția de conducere în mai 2023, cu un mandat valabil timp de trei ani.
Magistratul constănțean Constantin Micu, șeful Serviciului resurse umane, perfecționare profesională și documentare din cadrul DNA, iese la pensie!
 
Cererea procurorului din Constanța a fost analizată de către Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în ședința de marți, 6 februarie 2024, după suplimentarea ordinii de zi.
 
Solicitarea magistratului Constantin Micu de a fi eliberat din funcție, prin pensionare, a fost aprobată cu unanimitate de CSM, care a decis înaintarea propunerii către Președintele României, pentru semnarea decretului.
 
Amintim, Constantin Micu a fost numit în mai 2023 procuror șef al Serviciului resurse umane, perfecționare profesională și documentare din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
 
Procurorul constănțean fusese numit în funcția de conducere după ce, inițial, acesta o asigurase cu delegație.
 
Mandatul de conducere primit în 2023 de la CSM pentru serviciul din DNA era valabil pe o perioadă de trei ani, urmând să expire în mai 2026.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Procuror din Constanța, șef cu acte-n regulă în DNA, pentru trei ani! Avere și interese (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii