Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Testare psihologică! Mai mulţi judecători şi procurori, declaraţi nerecomandabili pentru numirea în funcţii de conducere

ro

24 May, 2018 00:00 2554 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţii judecători şi procurori la testarea psihologică din cadrul concursului/examenul pentru numirea în funcţii de conducere la judecătorii/parchete, tribunale şi curţi de apel din perioada 23 martie - 28 iunie.
 
Potrivit INM, la această testare au participat 77 de procurori. Doi dintre participanţi au primit din partea comisiei de examinare „nerecomandabil“ pentru posturile solicitate. În privinţa judecătorilor, 90 de persoane s-au înscris la testarea psihologică. Institutul Naţional al Magistraturii arată că trei judecători au absentat de la această probă, iar alţi trei magistraţi au fost declaraţi „nerecomandabili“.
 
Reamintim că Iulia Constanţa Barac, judecător al Judecătoriei Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Constanţa, post ocupat în prezent de Mihaela Cristina Grădinariu.
 
Marius Cătălin Croitoriu, judecător al Judecătoriei Constanţa, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Medgidia, însă el a fost declarat respins, din cauza lipsei evaluării.
 
Şi Constanţa Ilie, judecător al Judecătoriei Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Constanţa. Tot pentru şefia Judecătoriei Constanţa s-a înscris şi judecătorul Cătălin Jigău, din Curtea de Apel Constanţa.
 
Asta în timp ce Ana Maria Casian-Mauna, procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
 
Aurel Mihail Ciorobea, procuror din Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, candidează pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
 
Şi Marina Coca Creţu, procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii