Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:49 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, un nou dosar la DNA

ro

21 Feb, 2018 11:49 1286 Marime text
Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, are un nou dosar la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.

În cauză sunt cercetate, conform surselor noastre, şi alte persoane. Azi, procurorii DNA Constanţa vor prezenta celor în cauză învinuirile.

Într-un alt dosar, Teodosie Petrescu a fost trimis în judecată de DNA Constanţa, fiind suspectat de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. Alături de Înaltpreasfinţitul Teodosie, DNA Constanţa i-a mai trimis în judecată pe Ciprian Ioan Cojocaru (preot paroh în Parohia „Sf. Maria“ - Constanţa), Bogdan Petrişor Malaxa (preot în Parohia „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena III“ - Constanţa), Gheorghe Nadoleanu (preot) şi Stere Beca, la data presupuselor fapte mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la presupusa săvârşire a infracţiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene. De asemenea, tot în prezenta cauză a mai fost deferit Justiţiei şi Aurelian Ştefan, la data presupuselor fapte mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii