Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:22 27 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul irakian, care a alergat cu un cuţit în mână trei studenţi de la Universitatea „Ovidius“, a scăpat de pușcărie

ro

28 Apr, 2020 00:00 785 Marime text

Un tânăr irakian, de 28 de ani, domiciliat în Constanţa fără forme legale,  care a alergat cu un cuţit în mână trei studenţi de la Universitatea „Ovidius“ a scăpat de închisoare!
 
El fusese condamnat la pedeapsa amenzii penale de aproximativ 6.000 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
 
În luna octombrie 2019, Judecătoria Constanța a dispus înlocuirea pedepsei amenzii penale cu aproape 120 zile de închisoare. Potrivit datelor oficiale, inculpatul nu a făcut dovada achitării amenzii penale.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu a fost definitivă, hotărârea fiind contestată la Tribunalul Constanţa, instanță care, ieri, a anulat deciziei Judecătoriei Constanța, ca urmare a achitării amenzii penale în sumă de aproximativ 6.000 de lei.
 
Decizia Tribunalului Constanța este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanţei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în luna aprilie 2017, în timp ce se afla în faţa căminului C2 din municipiului Constanţa, inculpatul (pe fondul unui conflict cu soţia) a tulburat liniştea şi ordinea publică alergând trei persoane cu un cuţit în mănă şi a aruncat asupra lor cu o cărămidă, provocând astfel scandal în faţa căminului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa şi insuflând temere în rândul persoanelor martore la conflict.
 
Citește și
 
Tânărul acuzat de moartea lui Andrei, din Mangalia, rămâne acasă, în arest la domiciliu

„Cutremur“ în Piața Chiliei din Constanța! Procurorii DIICOT au făcut anunțul final în cazul drogurilor aduse din China!

Cei doi bărbați testați pentru COVID 19 în Arestul IPJ Constanța, puși sub control judiciar

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii