Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul acuzat de moartea lui Andrei, din Mangalia, rămâne acasă, în arest la domiciliu

ro

23 Apr, 2020 00:00 2252 Marime text

Tribunalul Constanța a luat o nouă decizie în dosarul privind moartea lui Andrei I., de 13 ani, din Mangalia! Judecătorii au decis ca Daniel S., de 15 ani, tot din Mangalia, tânărul acuzat de moartea lui Andrei, să rămână în stare de arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă.
 

Iată decizia judecătorilor

„În baza art. art.207 alin.4 C.p.p, menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat, urmând a fi verificată sub aspectul legalităţii şi temeiniciei până la data de 20.05.2020. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore“.


În rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au reținut în sarcina inculpatului de 15 ani că, la data de 01 februarie, orele 13.30, în timp ce se afla pe bulevardul1 Decembrie din municipiul Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore, de 13 ani, cu pumnii și picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat în final decesul, iar agresiunea a stârnit revolta persoanelor prezente, care au intervenit de îndată pentru prinderea autorului agresiunii, acordarea primului ajutor și sesizarea organelor de poliție.


Citește și

Filmul tragediei de la Mangalia!
Rechizitoriu după moartea lui Andrei. Detalii știute până azi doar de anchetatori


O lună de la moartea lui Andrei!
Judecătorii decid după Paște dacă inculpatul rămâne în arest la domiciliu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii