Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul care a lovit cu piciorul în față un polițist din Năvodari a călcat din nou pe bec!

ro

19 Mar, 2022 00:00 3564 Marime text
 
  • Dosarul se află pe rolul Secției penale din Tribunalul Constanța și are ca obiect „traficul de droguri (Legea 143/2000 art. 2)“. Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen în dosar.
 
Tânărul care, în anul 2018, a lovit cu piciorul în față un polițist din Năvodari, faptă pentru care a și fost condamnat definitiv, a călcat din nou pe bec! Recent, cel în cauză a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Constanța.
 
Dosarul se află pe rolul Secției penale din Tribunalul Constanța și are ca obiect „traficul de droguri (Legea 143/2000 art. 2)“. Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen în dosar.
 
Revenind la dosaul din 2018, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în data de 01.06.2018, l-a lovit cu piciorul în zona feței un lucrător de poliție, în timpul și în legătură cu exercitarea cu atribuțiilor de serviciu, respectiv în timpul unei proceduri de imobilizare a unei persoane recalcitrante, provocându-i o leziune traumatică pentru a cărei vindecare s-a stabilit că este nevoie 3-4 zile de îngrijiri medicale.
 
Aproape de jumătatea anului trecut, inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 10 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracţiunii de ultraj.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
„Dacă vreau să te bat, să moară mama, te bat“
Cu executare pentru amenințarea unui agent superior al Serviciului de Poliţie Locală

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii