Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Un judecător din conducerea Tribunalului Tulcea, cu cerere de pensionare

ro

12 Sep, 2023 17:00 925 Marime text
Tribunalul Tulcea și Judecătoria Tulcea - sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată
  • Cererea magistratului va fi pusă în discuție în cadrul ședinței Secției pentru Judecători a CSM de joi, 14 septembrie 2023.
Pensionare la vârf la Tribunalul Tulcea, după ce unul dintre membrii Colegiului de Conducere al instanței s-a adresat Consiliului Superior al Magistraturii!
 
Magistratul Doina Nichifor, judecător al Secției Civile, de Contencios administrativ și fiscal a instanței, a solicitat CSM eliberarea din funcție, prin pensionare.
 
Cererea magistratului va fi pusă în discuție în cadrul ședinței Secției pentru Judecători a CSM de joi, 14 septembrie 2023.
 
Dacă va fi admisă, cererea va fi înaintată Președintelui României, pentru semnarea decretului de eliberare din funcție a magistratului, ca urmare a pensionării.
 
Doina Nichifor este judecător în cadrul Secției Civile, de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Tulcea, membru ales în Colegiul de Conducere al instanței
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, propus șef în Curtea Supremă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii