Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stația de reglare-măsurare gaze naturale din Năvodari, județul Constanța, modernizată de SNTGN Transgaz

ro

28 Feb, 2024 10:38 1246 Marime text
  • APM Constanța anunță ca SNTGN Transgaz a solicitat emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Înlocuire SRM Năvodari, refacere imprejmuire, demolare copertină utilaje tehnologice SRM existent“.
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța
 
SNTGN Transgaz a solcitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru proiectul care prevede înlocuirea Stației de reglare-măsurare gaze naturale din Năvodari.
 
Ulterior, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înlocuire SRM Năvodari, refacere imprejmuire, demolare copertina utilaje tehnologice srm existent“, propus a fi amplasat în orașul Năvodar, strada Luminei, nr. 28.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, strada Unirii nr. 23 şi la SNTGN Transgaz SA, cu sediul în județul Sibiu, municipiul Mediaș, strada Unirii, nr. 6. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 

Despre Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA
 

 
Înfințată în anul 2000, compania are sediul social în Piața Constantin I. Motas, nr. 1, Mediaș, Județ Sibiu și se ocupă de transporturi prin conducte. Acționari sunt Statul Roman Reprezentat de Secretariatul General al ​​Guvernului, 58,5097% din capitalul social, și alți acționari, cu 41,49 din capitalul social. Administratorii companiei sunt: Hanza Adina-Lăcrămioara,  Minea Nicolae, Ion Sterian, Văduva Petru Ion,  Von Derenthall Ilinca.
 
Potrivit termene.ro, Minea Nicolae mai este asociat în  Glob Tour SRL, Trade Expert SRL, Han Dumbrava SRL, Agro Vil SRL, Am Blue Team Consulting SRL, Globus Travel Turism SRL, Aries Dynamics SRL, Palace Dumbrava SRL. La rândul său, Văduva Petru Ion este asociat și administrator în Intrepid Gem SRL.

De asemenea, Von Derenthall Ilinca este asociat unic în  Network - International Finance SRL.
 
În anul fiscal 2022, compania cu 4.013 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.436.802.053 lei și un profit de 365.754.868 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
PUZ-ul depus la APM Constanța: Bloc de șase etaje, construit de New Up Diamond Building în comuna Valu lui Traian
 
Un nou răspuns negativ de la Municipalitate: Mini - Farm SRL nu poate continua investiția de pe strada Theodor Burada, zona Gară CFR Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii