Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, citat în procesul fostului manager. Dosarul, deschis azi, la Tribunal

ro

29 Apr, 2022 00:00 1863 Marime text
  • Cazul este programat să se desfășoare de la ora 12.00, dosarul fiind în atenția completului CA6 al Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, prezidat, potrivit informațiilor noastre, de magistratul Răzvan Ionuț Pricop.
  • În dosarul 8309/118/2021, Stela Halichidis are calitatea de reclamant, în timp ce pârâți sunt Primarul Municipiului Constanța și Municipiul Constanța.
  • La termenul de astăzi este citat și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
Magistrații Tribunalului Constanța vor deschide astăzi, 29 aprilie 2022, dosarul în care fostul manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, dr. Stela Halichidis, a atacat în instanță actul prin care a fost demisă.
 
În dosarul 8309/118/2021, Stela Halichidis are calitatea de reclamant, în timp ce pârâți sunt Primarul Municipiului Constanța și Municipiul Constanța.
 
Cazul este programat să se desfășoare de la ora 12.00, dosarul fiind în atenția completului CA6 al Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, prezidat, potrivit informațiilor noastre, de magistratul Răzvan Ionuț Pricop.
 
Pentru termenul de astăzi a fost citat și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, condus, până la incendiul din 1 octombrie 2021, de dr. Stela Halichidis.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, în proces, dr. Halichidis a atacat Dispoziția nr. 5199/04.10.2021 a Primarului Municipiului Constanța și a ridicat pretenții.
 
Medicul a cerut anularea actului administrativ, dispoziția atacată făcând referire la „încetarea Contractului de management nr. 94762/08.06.2018 al doamnei Halichidis Stela, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța“.
 
Amintim, dr. Stela Halichidis a fost înlăturată din funcția de manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în urma incendiului ce a cuprins Secția de Terapie Intensivă a spitalului suport Covid din oraș, în dimineața de 1 octombrie 2021.
 
Oricare va fi decizia pe care o va lua Secția Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului în acest proces, ea va putea fi atacată de părțile nemulțumite la instanța superioară.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Spital închis angajează manager! Primăria scoate la concurs postul de director de la Boli Infecțioase din Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii