Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Participanții la sondaj nu au încredere în premierul Dăncilă, care a promis că la Constanța va fi construit un spital regional, în parteneriat cu turcii

ro

29 Oct, 2018 00:00 1281 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că la Constanța se va construi un spital regional cu 1.000 de paturi, în baza unui parteneriat public-privat, având ca parteneri investitori din Turcia. La rândul său, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a salutat preocuparea Guvernului României pentru acest proiect extrem de important pentru Dobrogea, care are nevoie de un spital regional. „Mă bucur că Guvernul a înțeles necesitatea acestui spital regional la Constanța, mă bucur că a înțeles că e imperios necesar ca la Constanța să avem acest spital regional care probabil că se va numi Spitalul Dobrogea. În afara celor peste un milion de locuitori ai județelor Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, care vin la Spitalul Județean, vara avem și turiștii care se adresează Spitalului Județean de Urgență, care pur și simplu nu mai face față“, a explicat Horia Țuțuianu.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a derulat sondajul de opinie cu întrebarea: Credeți că va fi construit la Constanța un spital regional, în parteneriat public-privat, cu turcii, așa cum promite premierul Dăncilă?
 
La sondaj au participat 241 de persoane. Dintre acestea, 26% au răspuns afirmativ, în timp ce 74% - negativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii