Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății a elaborat proiectul de hotărâre de Guvern pentru transferul terenului viitorului Spitalul Regional Constanța

ro

20 Apr, 2022 16:44 1709 Marime text
Spital Regional Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaConsilierii județeni constănțeni au aprobat ședința de astăzi proiectul privind completarea anexei la HCJ nr. 104/21.04.2021, privind aprobarea transmiterii solicitării către Guvernul României de a efectua demersurile necesare transmiterii imobilului (teren+construcții) situat în str. Viilor nr. 1 din municipiul Constanta, din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța, în domeniul public al Județului Constanța, în vederea demarării demersurilor construirii Spitalului Regional de Urgență Constanța.

Prin adresa Ministerului Sănătații, înregistrată la CJC cu nr. 16058/14.04.2022, acesta ne informează că a elaborat proiectul de Hotărâre de Guvern, însă, pentru aprobarea acesteia, este necesară completarea anexei HCJ nr. 104/21.04.2021, cu imobilul denumit „Punct de Operare Aeromedicală SMURD și Platformă betonată“.

Bunul imobil ce urmează a fi preluat face parte integrantă din imobilul situat în str. Viilor nr. 1.

După preluarea imobilului în patrimoniul județului Constanța, CJC va utiliza acest teren în scopul realizării unui Spital Regional de Urgență, cu fonduri publice și private, în condițiile legii, care va fi declarat bun de interes județean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii