Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, prima reacție după condamnarea lui Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu

ro

12 Oct, 2022 14:13 1832 Marime text


La solicitarea cotidianului ZIUA de Constanța, Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, a făcut următoarele precizări, după condamnarea lui Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu!

„Trebuie să avem sentința definitivă, iar apoi să solicităm secretarului general al UAT Nicolae Bălcescu întocmirea unui referat de prezentare a situației, urmând încetarea mandatului”, a spus Silviu Coșa.


Amintim că azi, 12 octombrie 2022, Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu, acuzat de fals intelectual și de instigare la fals intelectual, a fost condamnat definitiv!

Judecătorii Damian Marius Mitea și Cătălin Jigău, de la Curtea de Apel Constanța, au decis condamnarea edilului la un an și opt luni de închisoare cu suspendare.

Edilul a fost obligat ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Constanța, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu, condamnat definitiv!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii