Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Cupa Primăverii, primul concurs de Kung-Fu organizat la Siliștea

ro

23 May, 2023 16:02 1541 Marime text
 
„Cupa Primăverii” la Kung-Fu, la probele „Tuishou” şi „Erjie-Gun Fight”, la individual, pentru copii, cadeţi şi juniori, masculin şi feminin, se va desfășura duminică 28 mai, la Centrul Cultural din comuna Siliştea, județul Constanța.

Întrecerea este organizată de CS Marea Neagră (președinte, Florin Iordănoaia), sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact (preşedinte, prof. Dumitru Mocănaşu), cu sprijinul Consiliului Local şi a Primăriei din comuna Siliştea (primar, Mihai Soare), care oferă suportul logistic al concursului.

Vor participa sportivi din mai multe cluburi din Constanţa, Mangalia, Medgidia, Poarta Albă şi Siliştea.
 
Programul concursului: 

-10.00-10.15 - Deschiderea oficială.
-10.15-13.00 - Concurs la proba „Tuishou” individual.
-13.00-14.00 - Pauză de masă.
-14.00-16.30 - Concurs la proba „Erjie-Gun Fight” individual.
-16.30-17.00 - Festivitatea de premiere.
 

Organizăm acest prim concurs în comuna Siliştea, unde funcţionează o secţie de Kung-Fu şi se antrenează copiii din localitate.


Acestă secţie este finanţată de către Consililul Local şi Primărie, care au pus la dispoziţie sala şi au achiziţionat mai multe tipuri de echipamente sportive, reuşind să creeze toate condiţiile pentru sportivi, pentru a se antrena, gratuit.

Este primul concurs de Kung-Fu pe care îl organizăm în această localitate şi sperăm ca în viitor să organizăm şi un campionat naţional, în funcţie de evoluţia pregătirii sportivilor din această localitate şi a rezultatelor pe care le vor obţine.

Echipa din localitatea Siliştea este pregătită de dl. Cristian Timofte, instructor de Kung-Fu, centura neagră 1 Duan, care a reuşit în câteva luni de zile să pregătească o grupă de sportivi, dintre care unii foarte talentaţi şi pe care sperăm să îi avem la lotul naţional, se arată, printre altele, într-un comunicat.

 
Cele două probe, Tuishou (Mâini lipicioase) şi Erjie-Gun Fight (Bastonul cu două segmente), au o mare priză la sportivi, datorită spectaculozităţii acestora.
  
Intrarea la competiție este liberă.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Cristian Timofte)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii