Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere revizuirea unui dosar al DNA Constanța!

ro

14 Jan, 2024 12:35 922 Marime text



Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au fost investiți cu soluționarea unei cereri de revizuire a unui dosar instrumentat de procurorii DNA Constanța, cauză în care Silviu Ioan Ionele, fost comisar în cadrul Penitenciarului Tulcea, a fost condamnat definitiv, în aprilie 2022, la șase ani de închisoare cu executare.
 
Cererea de revizuire va fi analizată de judecătorii din Constanța în aprilie 2024.

De precizat că solicitarea de revizuire a fost soluționată de Tribunalul Tulcea, prin respingerea cererii. 
 
Potrivit DNA, prin decizia penală nr. 371 din 05.04.2022, Curtea de Apel Constanța a hotărât condamnarea lui Ionele Silviu Ioan, la data presupuselor fapte comisar în cadrul Penitenciarului Tulcea, la o pedeapsă de 6 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 4 ani de la executarea pedepsei închisorii, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a ocupa funcția de ofițer de penitenciare, pentru luare de mită în formă continuată și introducerea, în mod ilicit, într-un penitenciar de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de Internet, medii de stocare a datelor și alcool, în formă continuată.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
„Uită-te în ochii mei albaștri că totul o să fie bine!“
Andrei Bodean, șeful DNA Constanța, explică de ce a fost trimis în judecată Dragoș Adrian Iorga, fost director în Ministerul Investițiilor! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii