Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene şocante în faţa unor fete de 12 ani. Protagonistul, un recidivist

ro

07 Mar, 2019 00:00 2145 Marime text
Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de liberate în mod ilegal, agresiune sexuală şi tentativă de lipsire de libertate în mod nelegal, un bărbat din Tulcea, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost condamnat în primă instanţă. Nemulţumit de pedeapsă, inculpatul, care nu se află pentru prima dată în atenţia oamenilor legii, a contestat decizia magistraţilor din Tulcea la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care nu a stabilit primul termen de judecată.
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, inculpatul a abordat două minore, în vârstă de 12 ani, pe care le-a apucat de mâini şi prin violenţă a încercat să le tragă în curtea locuinţei sale.
 
„În sprijinul fetelor a intervenit numita (…) care se deplasa în spate primelor şi care l-a lovit peste mâini pe suspect până ce acesta i-a dat drumul numitei (…). Atunci suspectul (…) a pipăit-o în scop sexual pe numita (…) pe fund şi pe sâni, după care a luat-o forţat în braţe pe (…), i-a acoperit gura cu mâna pentru a nu ţipa şi a introdus-o astfel în propria casă unde a închis uşa pe interior, minora reuşind să scape peste aproximativ 10 minute, după ce a profitat de un moment de neatenţie al inculpatului şi a reuşit să deblocheze uşa şi să iasă afară“, mai arată procurorii, conform rolii.ro.
 
Pe data de 22 ianuarie, Judecătoria Tulcea a decis achitarea inculpatului pentru comiterea la data de 4.10.2016 a infracţiunii de agresiune sexuală asupra părţii vătămate minore (…).
 
Cu toate acestea, instanţa a decis condamnarea inculpatului la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Aşa cum arătam şi mai sus, inculpatul a contestat decizia magistraţilor din Tulcea la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care nu a stabilit primul termen de judecată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii